a rainy festival

då var festivaldagen över. det finns ett sätt att sammanfatta dagen på festivalområdet vid kungsträdgården i Linköping.REGN.
dagen började bra med sol, värme och glada festivalbesökare. sen kom regnet.....
de glada festivalbesökarna fortsatte men solen lyste verkligen med sin frånvaro.
det var ändå väldigt trevligt inne i mitt tält. tack till alla som kom och besökte mig! för er som var inne i tältet och hittade något ni gillade är det bara att ta kontakt med mig för en privatvisning i min atelje.

Tack än en gång för en trevlig festival!
 
vi ses snart igen.

autumn is here.


just try it on.


my first custumer.




welcome to my shop.


tomorrow.

imorogn fredag, Keep It loud!
nu är det äntligen dax! en sommar av hårt jobb med att få ihop ytterligare en kollektion att visa allmänheten. Spännande!
så sprid nu till alla musikälskare och shopping galna människor att inte missa detta tillfälle att få ta del av god musik och härliga kläder!
välkommen in i mitt tält och prova till musikens toner utanför! snacka om god stämmning.

vi ses.

keep it loud!

På fredag är det dags för endagsfestivalen Keep it Loud i Linköping. På festival området kommer ni att hitta mig och mina senast alster. Jag har under sommaren arbetet med att förnya sommarens godbitar till mysiga och användbara höstplagg. Jag har funnit min inspiration från mina tidigare plagg och mina tankar om en mysig och skön höst. Jag ser fram emot att låta hösten komma krypande. Mina plagg är skapade för att inspirera höstens gråa dagar till att bli mer än bara en går dag. Jag vill göra kläder som inspirerar till att frambringa mer personlighet.
Så ta tillfället att välkomna hösten med något nytt till garderoben. shoppa i en trevlig miljö med musik och glada människor!

Fredag i Kungsträdgården i Linköping. Glöm inte det och sprid det till alla ni känner!


a long vest in cotton.


a purple jacket.


a mintgreen dress.


this is a nice colour.


black.


a new black one.


a knitted jacket


RSS 2.0